spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 18 mai, 2024
spot_img

PSD Sibiu: Bugetul de stat, pușculiță de campanie pentru PNL (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Partidul PSD Sibiu a transmis către mass media, următorul comunicat de presă:


Guvernul PNL „confundă” bugetul de stat al României cu pușculița de partid. Ultima rectificare bugetară confirmă modul discreționar în care liberalii au alocat fonduri către localitățile cu primari PNL. Din cele 15.260.000 de lei alocate județului Sibiu, prin hotărâre de guvern, localitățile conduse de primari PSD și, implicit, cetățenii lor au primit doar 804.000 de lei.

Cu doar două zile înainte de alegerile parlamentare, Guvernul Orban a împărțit, din Fondul de rezervă bugetară, peste 743 de milioane de lei, către primării. În județul Sibiu, doamna Turcan Raluca și-a răsplătit colegii de partid și a pedepsit primarii PSD și comunitățile pe care le conduc, care au primit cele mai mici sume.

În conformitate cu HG nr. 1044/04.12.2020, alocările către unitățile administrativ-teritoriale conduse de primari PSD au fost: orașul Dumbrăveni a primit 120.000 de lei (față de Săliște – 500.000), Loamneș – 70.000 (față de Ludoș, cu o populație de patru ori mai mică, – 100.000 sau Păuca – 200.000), Laslea – 60.000 (față de Brateiu – 200.000), Hoghilag – 45.000 (față de Dârlos – 200.000), Merghindeal – 20.000 (față de Gura Râului – 150.000). Acestea sunt doar câteva localități ai căror cetățeni sunt pedepsiți de doamna Turcan și PNL pentru îndrăzneala de a-și alege primari social-democrați.

Guvernele PSD nu au ținut niciodată cont de culoarea politică a primarilor când au alocat fonduri. Banii au fost împărțiți în mod egal, în funcție de populație și nevoi. Politica PSD este adevărata politică europeană, în centrul căreia se află cetățeanul, indiferent de opțiunea sa politică.

Această politică ticăloasă a PNL, de folosire a bugetului de stat în scop politic, trebuie să înceteze! Partidul Social-Democrat a câștigat alegerile parlamentare și nu va permite ca un alt guvern Orban – Câțu – Anisie să-și mai bată joc de români.
Publicitate
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Este un comunicat interesant, dar nu trebuie să-i acuzați pe colegii de breaslă.
    Toți trebuie să contribuim la prosperitatea economică a României, dar fără înțelepciune și pricepere nu vom reuși.
    Creatorul Universului să-i ocrotească pe toți locuitorii României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig

Copaci doborâți de vânt la Sibiu