spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Directorul de la Psihiatrie a primit cadou încă 3 luni de mandat

Știri din Județ

Publicitate

Spitalul de Psihiatrie din Sibiu este condus din anul 2017 de Sebastian Stroia. Acesta a câştigat un concurs pe postul de manager cu un mandat de 3 ani, care a expirat în septembrie 2020. Dar Consiliul Judeţean Sibiu nu a mai scos postul la concurs, ci a profitat de o prevedere legală şi a prelungit cu 3 luni mandatul actualului manager.

„n 14 septembrie 2020 a fost încheiat actul additional la contractual de management nr.14109/15.09.2017 al domnului Stroia Sebastian Ioan prin care s-a prelungit durata contractului pe o perioadă de 3 luni, respectiv din data de 15.09.2020 până în 14.12.2020” ne-a informat Ioana Căpăţînă, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu în 2 decembrie.

În 7 decembrie managerul Sebastian Stroia a serbat împlinirea vârstei de 36 de ani. Coincidenţă sau nu, a mai primit o extensie de trei luni a contractului de management de la Consiliul Judeţean Sibiu. Conform Legii nr.95/2006, privind reforma în domeniul sănătății, art.176, alin. 4, la ”încetarea mandatului, contractul de management poate fi prelungit pe o perioadă de 3 luni, de maximum două ori, perioadă în care se organizează concursul de ocupare a postului”.

Totuşi, până astăzi, Consiliul Judeţean sau Consiliul de Administraţie al Spitalului nu au scos la concurs postul de manager. În 14 martie 2021 expiră ultima prelungire a contractului pentru Sebastian Stroia.

Reamintim că Stroia a terminat facultăţile de Drept şi Teologie în anul 2008 la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Foto: Arhivă publică Facebook

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Sibiu = vreme rea
    Trinomul – Coldea-Grosu-Stroia #REZISTĂ

    La psihiatrie… se trage pe angajați ca pe hoții de cai … angajările se fac cu țârâita… asistenții nu sunt oameni – sunt mașini… Brusc birourile au devenit cele mai CALDE saloane…. Naaa pandemia a reușit să mai reducă din șpagă… pofta de muncă nu mai este aceeași…

    Se învață pe rupte în ambele spitale cum se foloseste pachetul Microsoft Office… dacă un asistent știe mai bine ca asistenta/asistentul șef.. EJECT ce dracu … Doar este asistentă șefă de o viață … Nu vine un țâcă să ii ia locul… Mai primește și o tură „cadou” când are liber…

    ORICUM SE ȘTIU DE ACUM MANAGERII ȘI LA JUDEȚEAN ȘI LA PSIHIATRIE… DAR SĂ SE MAI CALMEZE SITUAȚIA – „SĂ IA CINE TREBUIE”.

    Conducerea MILITARĂ nu a venit să stea lângă angajați cu ARMA, cadrele medicale au muncit la fel și înainte. Problema la ambele spitale este CONDUCEREA (nucleul restrâns- MANAGER, dir. MEDICAL, DIRECTOR ÎNGRIJIRI, ȘEFII DE SECTII)
    Acest nucleu „TRATEAZĂ” subalterinii precum sclavii pe plantație. DIALOGUL FIIND UN NEOLOGISM.

    AM AȘTEPTĂRI DE LA „NOILE” CONDUCERI SĂ ÎȘI FACĂ „TREBURILE LOR” ÎN LINIȘTE (ACHIZIȚII, PETRECERI ETC) DAR LA MUNCĂ ȘI CU COLEGII SĂ EXISTE ONOARE, DIALOG, AMICIȚIE.
    DA, asta pot să spun după o lună de conducere militară. Cei din LINIILE „INFERIOARE” am simțit că cei mai „mari” ,nu vorbesc de cei cu grade militare vorbesc de cei cu grade de la U.L.B.S., au început să vadă ca mai suntem și noi pe aici, angajații aia de care se împiedicau înainte de pandemie. Parcă ei sunt ăia de la armată… Numa odine au știut să dea. Eee ce să vezi … S-a întors roata acum….

    Oricum ei sunt cei mai fericiți că pleacă MANAGEMENTUL MILITAR. CA NU LE-A CONVENIT ABSOLUT DELOC CĂ LE-AU STRICAT PLOILE LA TOȚI. AU ÎNCEPUT SĂ PUNĂ OSUL LA MUNCĂ… MĂ MIR CĂ AU MAI ȘTIUT SĂ MUNCEASCĂ UNII DINTRE EI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului