spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Șase posturi scoase la concurs de către IPJ SIBIU

Știri din Județ

Publicitate

La data de 23 ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu organizează concurs pentru ocuparea a două funcții de ofițer specialist I (medic veterinar), a unei funcții de ofițer și a trei funcții de agent la Biroul pentru Protecția Animalelor, toate cu încadrare din sursă externă.


Înscrierea se realizează, în perioada 18.12 – 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), on-line, la adresa de e-mail: resurseumane@sb.politiaromana.ro .

Cererile de înscriere transmise în data de 28.12.2020, după orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

În următoarea zi lucrătoare, ulterioară depunerii cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de la aceeași adresa, respectiv resurseumane@sb.politiaromana.ro , de confirmare a primirii cererii precizându-se atât numărul de înregistrare, cât și codul atribuit candidatului.

În situația în care candidatul nu primește confirmare în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la nr. de tel. 0269208318, int. 20118, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu din mun. Sibiu, strada Revoluției, nr. 4-6, județul Sibiu.

ATENȚIE! Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, conform Anexei nr. 2, și a documentelor, în volum complet, specificate în anunţ, ce vor fi scanate în format PDF și transmise împreună la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro .

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, inclusiv poștă militară sau prin orice alte mijloace decât prin e-mail. Aceste solicitări nu vor fi luate în considerare.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Sibiu, puteți obține accesând următoarele link-uri:
https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-pentru-ocuparea-unui-post-de-ofiter-principal-i-la-biroul-pentru-protectia-animalelor-din-cadrul-i-p-j-sibiu

https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-pentru-ocuparea-a-3-posturi-de-agent-la-biroul-pentru-protectia-animalelor-din-cadrul-i-p-j-sibiu

https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-unui-numar-de-86-optzeci-si-sase-posturi-vacante-de-ofiter-de-politie-medic-veterinar-in-cadrul-politiei-romane-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale1608234440


De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, prin încadrare din sursă externă sau trecere în corpul ofițerilor, puteți obține accesând link-ul:
https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda