12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Ziua Eroilor Martiri comemorată la ISU SIBIU. Opt subofițeri au depus jurământul

Știri din Județ

Astăzi, 21 decembrie au avut loc în muncipiul Sibiu manifestările de comemorare cu prilejul Zilei Eroilor Martiri decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989.

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru ” al județului Sibiu a fost reprezentat de un pluton de pompieri militari care au participat la ceremoniile de depunere a coroanelor și jerbelor de flori pentru cinstirea memoriei eroilor României.
De asemenea, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a avut loc ceremonialul militar-religios, de cinstire a memoriei eroul-martir pompier, căzut la datorie la Revoluția din Decembrie 1989, erou al cărui nume este purtat cu mândrie de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu și este rostit de fiecare pompier atunci când vorbește despre instituția pe care o reprezintă.

img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa


La acest ceremonial, comanda ISU Sibiu alături de fiul și nepotul eroului martir, căpitan Dumitru Croitoru au adus un pios omagiu prin depunerea de coroane şi jerbe de flori la troița ridicată în cinstirea memoriei acestuia.

În contextul acestei zile încărcate de istorie într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurile de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2, un număr de 8 subofițeri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești s-au alăturat salvatorilor sibieni prin depunerea jurământului militar cu emoția și bucuria unui nou început.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri