spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sibiul, gazda celui mai mare eveniment de drumeție montană

Știri din Județ

Publicitate

Daniela Cîmpean, alături de Jean-Luc Chenut, președintele Departamentului francez, într-o reîntâlnire online, au discutat joi despre provocările anului 2020, dar și despre proiecte comune de viitor.

Munca în echipă dezvoltă cele mai frumoase proiecte, iar în Județul Sibiu parteneriatele durabile au fost și sunt bazate pe încredere.
Cel cu Departamentul Ille-et-Vilaine din Franța este unul dintre cele mai longevive parteneriate: sunt peste 25 de ani de când județul Sibiu are o colaborare solidă, în care s-au realizat multiple proiecte, în special în domeniul social.

Daniela Cimpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu s-a re-întâlnit (on-line) cu președintele Departamentului francez, domnul Jean-Luc Chenut, alături de care a discutat despre provocările anului 2020, dar și despre proiecte comune de viitor.

Îi mulțumesc pentru deschidere domnului Jean-Luc Chenut, precum și tuturor celor alături de care am colaborat și îi asigur că vor găsi în noi ca și până acum un partener de încredere, dornic să implementeze și să dezvolte proiecte sustenabile.

Și pentru că anul 2021 și 2022 #județulSibiu va fi gazda celui mai mare eveniment de drumeție montană – #Eurorando, i-am invitat pe partenerii noștri francezi să ne fie alături și pe potecile minunate de munți.” – Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri