spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Ana Mocanu-Suciu pierde lupta cu viața. Povestea sa emoționată și plină de provocări, ajunge la final

Știri din Județ

Publicitate

Dr. Ana Mocanu-Suciu, avocat și lector universitar la Facultatea de Drept din Sibiu, pierde lupta cu viața.

În această noapte, apropiații Anei, Mocanu-Suciu au postat pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe și de rămas bun.

Cu inima frântă nu pot să cred ca nu mai ești printre noi, am învățat multe lucruri de la tine și te voi aprecia toată viața . Îți mulțumesc pentru tot sprijinul moral și pentru lucrurile frumoase pe care le-am putut învață de la tine, am un singur regret că nu am putut sa îmi dau seama mai devreme ce ți sa întâmplat și nu am putut sa îmi dau seama mai repede că nu ești bine.
Vei rămâne mereu o prietenă și un om special pentru mine.”

Dumnezeu să te Odihnească în pace, Ana!” (sursa: Facebook)

Sursa foto: Facebook

Anunț aici că doamna Ana Mocanu-Suciu, mama mea, s-a stins din viață în noaptea aceasta.
Voi fii mereu mandru ca sunt fiul tau, ca prin toate lucrurile tumultoase si problemele din viata ta ai gasit timp sa fii o mama iubitoare. Am invatat de la tine totul de la a lega sireturile pana la Teoria generala a dreptului. Imi va fii dor de tine, si te iibesc in continuare. Voi incerca sa iti ofer in continuare motive sa zambeste ori de cate ori te vei uita inapoi la mine si la Robert”, a scris Mocanu-Suciu Iulian, fiul său, pe pagina de Facebook.

Lectorul Ana Mocanu-Suciu avusese o poveste de viață plină de provocări. A decis că nu mai poate lupta singură, așa că, în urmă cu aproximativ 2 luni, apropiații săi au cerut sprijinul comunității sibiene – un centru privat de recuperare era singura speranță că situația va se putea ameliora, însă costurile erau mult prea mari.

Anul trecut, Ana Mocanu-Suciu avusese accident vascular. Deși avea șanse minime de supraviețuire, după cum spuneau specialiștii, lectorul și-a revenit, însă a rămas paralizată. La vremea aceea se hrănea printr-o sondă și nu-și mișca decât ochii, ori de câte ori copiii săi erau în cameră.(CITEȘTE știrea completă) După o luptă crâncenă cu viața, Ana Mocanu-Suciu s-a stins din viață.

Mare durere, imensă pierdere!Drum lin in lumină ,Ana!Sincere condoleante familiei si putere să treacă peste această grea incercare!”

Comunitatea academică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este în doliu…
Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!”, transmit reprezentanții ULBS.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri