Stația smart de autobuz din Piața Teatrului, pusă în funcțiune

Știri din Județ

Din acest sfârșit de săptămână a fost pusă în funcțiune stația smart de autobuz de pe bulevardul Coposu, de lângă Piața Teatrului, fiind prima de acest fel din Sibiu, potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Sibiu.

Structura din sticlă și metal de 10 metri lungime, are iluminat propriu și este conectată la internet pentru a asigura informarea călătorilor în format digital.Pe ecranul tactil încorporat în stație, călătorii vor găsi informații despre liniile de autobuz, conexiunile între trasee, orele de sosire în stație a autobuzelor, obiective de interes turistic, etc.

PE PAGINA DE START sunt afișate informații despre:

Orele la care vor sosi următoarele autobuze în stație, conform programului de circulație
Ora și temperatura exterioară
Pe banda galbenă din mijlocul ecranului vor fi afișate informații de larg interes public, emise de Primăria SibiuPAGINILE SECUNDARE:

Căutarea unei destinații: după introducerea unei destinații în Sibiu, programul va afișa rutele de autobuz care pot fi utilizate pentru a ajunge acolo, orarul acestor linii și stațiile de pe rută.
Informații despre liniile de autobuz care trec prin această stație, cu orele de sosire în stație, cu stațiile de pe traseu, iar pentru fiecare stație se afișează și alte autobuze care trec prin aceasta pentru configurarea legăturilor
Puncte de interes pentru turiști: prin intermediul unei hărți interactive, turiștii vor putea afla ce obiective turistice sunt în zonă. Pe aceasta sunt figurate muzee, locurile pentru petrecerea timpului liber, precum și instituțiile publice. Această secțiune va fi îmbogățită și actualizată în următoarea perioadă.

Pentru că ne dorim ca sibienii să folosească această stație cât mai mult timp în bune condiții, stația este protejată cu un sistem de camere video care supraveghează zona, scopul acestora fiind acela de a descuraja eventualele acte de distrugere.

- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Fain, minunat. Pe când faceți un reportaj despre starea spațiilor verzi alterate de fecalele canine? Au inceput sa fie si pe trotuare, ptr ca stapânii nu mai intră in spatiile verzi, ptr ca stiu ce-i așteaptă acolo. Acolo nu e așa de frumos ca in stația de autobuz, turistii nu vin ca sa vada ce e acolo, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri