spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Școala sibiană are din nou COVID

Știri din Județ

Publicitate

La doar câteva zile distanță de la repornirea sistemului educațional din județul Sibiu, a fost înregistrat primul caz COVID în rândul cadrelor didactice.

O învățătoare de la Școala Gimnazială Badea Cîrțan din Cârțișoara a fost depistată săptămâna trecută cu COVID-19. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Sibiu, cadrul didactic nu a avut contact fizic cu colegii săi și nici cu copii, aceasta fiind acasă în momentul în care a aflat că este pozitivă.

De la redeschiderea oficială a școlii, alte șapte cadre didactice și unul nedidactic au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Aceștia predau de acasă, în sistem online.

“Doamna învățătoare a făcut testul rapid COVID vineri iar imediat după aflarea rezultatului pozitiv, aceasta a anunțat directoarea școlii, care i-a recomandat să rămână acasă până la realizarea unui alt test, de tip PCR. Astfel, copii au ținut luni ore prin sistem on-line iar miercuri a sosit și rezultatul celui de-al doilea test, fiind pozitiv. Învățătoarea nu a avut contact cu nimeni, fiind acasă la momentul testării și confirmării. “ a declarat pentru Sibiu Independent, Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?