spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cursuri suspendate la Sibiu și Avrig după ce două cadre didicatice și un elev s-au îmbolnăvit

Știri din Județ

Publicitate

Datorită cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, conform datelor de la D.S.P. Sibiu, încă un număr de 43 preșcolari și elevi din județul Sibiu învață în sistem online începând de astăzi.

Orele se desfășoară în sistem on-line la:

clasa Pregătitoare D și a II-a D (clase de învățământ simultan) de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu – elev confirmat pozitiv (11 elevi vor învăță în sistem online);
grupa mică de la Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Avrig (structură a Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig – cadru didactic confirmat pozitiv (12 preșcolari vor învăță în sistem online);
grupa mare de la Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Avrig (structură a Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig – cadru didactic confirmat pozitiv (20 preșcolari vor învăță în sistem on-line.

Tot astăzi, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care adoptat Hotărârea nr. 10, privind aprobarea schimbării  scenariului, în cazul unor unităţi de învăţământ, mai exact începând cu data de 16 februarie 2021, se modifică scenariul de funcționare în următoarele unități de învățământ ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3 la 1000 de locuitori după cum urmează: 

  • Şcoala Gimnazială Şura Mică trece din scenariul 2 în scenariul 3;
  • Grădiniţa cu Program Normal Şura Mică trece din scenariul 2 în scenariul 3;
  • Şcoala Gimnazială Scoreiu trece din scenariul 2 în scenariul 3.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri