Director provizoriu la Tursib

Consiliul de administrație al Tursib, societatea publică responsabilă de transportul în comun în municipiul Sibiu, a decis astăzi să reia concursul pentru postul de director general și director tehnic.

Publicitate

De asemenea a fost numit în funcția de director provizoriu fostul director tehnic Sârbu Zeno Eugen. Surse din interior ne-au declarat că directorul general Căprariu Dan și-a retras candidatura pentru un nou mandat.

Redăm mai jos anunțul oficial făcut de consiliul de administrație al Tursib:

“În urma evaluării candidaților pentru postul de director tehnic și director general, Consiliul de Administrație al SC TURSIB SA, întrunit în sedinta ordinara din data de 26.02.2021, a luat decizia reluarii procedurii de recrutare si selectie pentru aceste functii.

Pana la finalizarea noii proceduri de selectie, dl.Sarbu Zeno-Eugen a fost desemnat ca director provizoriu, in conditiile art. 642 OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

PRESEDINTE CONSILIU DE ADMINISTRATIE
OVIDIU MIRCEA”

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *