6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Pagube însemnate la Scoreiu din cauza unui incendiu

Știri din Județ

Două gospodării din satul Scoreiu au fost afectate de un incendiu în cursul acestei nopți. Pompierii militari sibieni s-au luptat ore în șir cu flăcările.

S-a intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de serviciu și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o anexă a unei gospodării și la acoperișul unei case de locuit a unei gospodări învecinate.

Incendiul a pornit de la o sobă amplasată într-o anexă improvizată a unui vecin care se afla în imediata apropiere a casei de locuit a altui vecin.

Lângă această sobă se afla o cantitate mare de lemne precum și diverse materiale depozitate.

La sosirea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta la anexa unei gospodării și se propagase la întreg acoperișul casei celei de-a doua gospodării.

S-a intervenit prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Din gospodăria unde a pornit incendiul a ars anexa pe o suprafață de aproximativ 50 mp și cca 300 kg de lemn pentru foc.
Iar din a doua gospodărie a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 mp, au fost deteriorate încăperile a 2 dormitoare și o bucătărie precum și elementele de mobilier din acestea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al supraîncălzirii sobei din anexă în contact cu lemnul aflat în imediata apropiere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri