4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Amenzi uriașe la Avrig, Sibiu și Cristian. Un local a repornit activitatea deși a fost avertizat

Știri din Județ

Polițiștii sibieni au depistat în ultimele 24 de ore, pe raza județului Sibiu, patru abateri grave de la restricțiile impuse de autorități pentru stoparea răspândirii virusului SARS-COV-2.

La data de 21 martie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu, Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, Biroului de Investigații Criminale Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu au identificat 39 de persoane care participau la o petrecere într-un imobil de pe raza orașului Avrig.
Organizatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, alți 24 de participanți fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.
În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, participanții părăsind imobilul în cauză.

Petrecăreții au închiriat o cabană din Avrig pentru a se distra, însă totul a fost oprit de Poliție.

La data de 21 martie, în jurul orei 20:00, în cadrul acțiunilor desfășurate în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, împreună cu reprezentanți din cadrul ITM Sibiu, au identificat un operator economic ce desfășura activități contrare prevederilor legale specifice stării de alertă (club biliard). Administratorul punctului de lucru a fost avertizat în scris și i s-a pus în vedere să oprească funcționarea, însă acesta nu s-a conformat, polițiștii aplicând o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei.

Conform surselor SIBIU INDEPENDENT, localul care nu și-a încetat activitatea se numește „Club Biliard Karbon”.

Tot în seara zilei de 21 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au constatat că un operator economic cu punct de lucru în municipiul Sibiu, restaurant, desfășoară activități în incintă, contrar prevederilor legale. Administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cei 12 clienți prezenți în restaurant au fost sancționați contravențional cu avertisment scris pentru participarea la activități în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții.

Tot conform surselor SIBIU INDEPENDENT, restaurantul în care a fost depistată activitate cu publicul se numește „Cămară Boierului”.

În seara zilei de 21 martie, în jurul orei 22:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au constatat că în incinta unui bar de pe raza localității Cristian se află mai multe persoane deși programul de lucru al localului era încheiat. Administratorul localului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 17 persoane au fost sancționate contravențional cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea.

La Cristian, polițiștii sibieni le-a depistat pe cele 17 persoane într-un bar aflat într-o benzinărie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri