Se extinde rețeaua de electricitate în Cartierul Tineretului din Șelimbăr

Publicitate

Consiliul Local Șelimbăr a votat la ultima ședință, la inițiativa primarului Marius Grecu, extinderea rețelei de electricitate în Cartierul Tineretului din Șelimbăr, o lucrare evaluată la 2,8 milioane de lei.

Până acum, în acest cartier s-au ridicat 120 de case, alte imobile urmând să fie construite după ce rețeaua va putea deservi și celelalte zone.

În această zonă s-au estimat un număr de 378 de locuri pentru tineret, pe care s-au construit 120 de case, iar în situație în care vom avea curent electric și celelalte utilități, majoritatea celor care au primit loturi, aproximativ 322 de familii, vor începe construcțiile și vor solicita racordarea la curent”, scrie în raportul de aprobare al proiectului de hotărâre.


Străzile vizate pentru această lucrare sunt Tineretului, București, Londra, Berlin și Praga. Până acum sunt racordate la rețeaua de electricitate 120 de imobile, numărul de locuințe în curs de construire sau cu autorizații de construire este de 52, iar numărul total de locuințe din cartier se estimează a fi de 258. De această extindere a rețelei ar urma să beneficieze și administrația locală, aici urmând a fi construite o grădiniță și un complex de relaxare cu piscine.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *