Licitație cu tricouri ale unor sportivi celebri. Fondurile strânse vor destinate copiilor cu autism

Asociaţia “Sfântul Casian” din municipiul Mediaş organizează vineri, de Ziua Internaţională de conştientizare a autismului, o licitaţie de strângere de fonduri pentru copiii autişti, prin vânzarea de tricouri care au aparţinut unor sportivi celebri.

“Aşa cum am promis, astăzi, 2 aprilie, de Ziua Internaţională a conştientizării autismului, are loc vânzarea de obiecte semnate de sportivii României şi nu numai. Prin intermediul acestei campanii, dorim să ajutăm copiii diagnosticaţi cu autism, din zona de nord a judeţului Sibiu. Viitorul copiilor este în mâinile noastre, iar aceasta este o mare responsabilitate. Alege să cumperi un tricou, semnat de idolul tău din lumea sportului şi în acelaşi timp, să oferi şansa unui copil cu autism la o viaţă normală. Călătoria unui copil diagnosticat cu autism este grea, dar plină de satisfacţii. Nu se poate nega faptul că aceşti copii, unii de vârste foarte fragede, deţin cheia viitorului tuturor. Astfel, pentru a vă menţine motivaţi, oferim spre vânzare articole sportive, semnate de nume mari ale sportului românesc. În cazul în care sunteţi interesaţi de obiectele supuse licitaţiei, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon: 0745.562.541 (persoană de contact: Adrian Barna) sau scrieţi un mesaj în dreptul obiectului pentru care doriţi să licitaţi. Vă mulţumim!”, este mesajul asociaţiei din Mediaş.

Publicată de Sfântul Casian Medias Asociatie pe Joi, 1 aprilie 2021

Preşedintele Asociaţiei “Sfântul Casian” din municipiul Mediaş, Adrian Barna, a precizat vineri, pentru AGERPRES, că în prezent aici sunt 16 copii autişti care beneficiază de terapie, însă alţi nouă se află pe lista de aşteptare.

Cei care doresc să ajute această asociaţie şi sunt iubitori ai sportului pot licita, spre exemplu, un tricou de joc semnat de fotbalistul Koke (Atletico Madrid sezonul 2020), fostul internaţional Dan Petrescu (un tricou pe care l-a purtat la echipa naţională), handbalista Cristina Neagu (CSM Bucureşti sezon 2021) sau o minge UEFA Europa League sezon 2021 CFR Cluj, dar şi alte obiecte cu autografele sportivilor.

Sursa foto: Sfântul Casian Medias Asociatie / facebook.com

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *