Cele mai multe probleme rutiere, depistate în filtrele intrării / ieșirii din orașul Cisnădie

Știri din Județ

De la instaurarea carantinei zonale peste orașul Cisnădie, polițiștii rutieri aflați în filtrele de acces au mari bătăi de cap cu diverși conducători auto. Șoferii pur și simplu ignoră măsura izolării, se urcă băuți la volan sau sunt depistați fără permise de conducere.

Conform statisticilor oficiale, zilnic, în aceste filtre sunt depistați șoferi certați cu codul rutier. În dimineața zilei de 10 aprilie, în doar 3 ore, mai exact în intervalul orar 06:00 – 09:00, polițiștii rutieri care desfășoară activități specifice în filtrele instituite la intrarea/ieșirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie au depistat 6 conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Cei șase bărbați, cu vârsta cuprinsă între 40 și 63 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au variat între 0,04 și 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei șase conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei iar complementar s-a dispus măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri