spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Îngrijorător – Județul Sibiu nu duce lipsă de șoferi „certați” cu Codul Rutier

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Acum 3 zile, în 4 martie, în jurul orei 23:45, pe strada Bisericii din localitatea Ruși, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar numărul de circulație provizorie aplicat pe autovehicul este fals.

O zi mai târziu, în jurul orei 00:15, în orașul Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Bârghiș. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 martie, în jurul orei 12:00, pe raza localității Chirpăr, polițiștii agnițeni au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105E de către o femeie în vârstă de 44 de ani, din localitatea Alțâna. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot la aceeași dată, în jurul orei 16,30, în localitatea Șura Mare, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14, de către un localnic în vârstă de 45 de ani. Testarea șoferului cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri