spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Părintele Profesor Ioan Ică Senior a fost condus pe ultimul drum

Știri din Județ

Publicitate

Slujba înmormântării părintelui profesor Ioan Ică Senior (1932-2021) a fost oficiată miercuri, 14 aprilie, în Catedrala mitropolitană din Sibiu. Un sobor de arhierei, preoţi şi diaconi s-au rugat pentru odihna veşnică a părintele Ioan Ică senior, care a fost înmormântat în cimitirul municipal vechi din Sibiu, cu onoruri militare, scrie mitropolia-ardealului.ro.

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG

Conducerea Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu, cadre didactice universitare de la mai multe universităţi, consilieri eparhiali, protopopi, preoţi şi teologi, precum şi apropiaţi ai familiei au venit să-şi ia rămas-bun de la marele profesor de Teologie Dogmatică şi Simbolică de la şcolile teologice universitare din Sibiu, Cluj-Napoca şi Alba Iulia. Slujba înmormântării a fost oficiată de un sobor de arhierei din care au făcut parte Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfinţitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului şi Preasfinţitul Damaschin Dorneanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost scos din Catedrală cu onoruri militare şi dus la cimitirul municipal din Sibiu, unde s-a oficiat slujba înhumării, iar garda militară prezentă a tras trei salve de puşcă.

CITEȘTE AICI ȘTIREA COMPLETĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor