19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

AVRIG: Soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor

Știri din Județ

Primăria Orașului Avrig a ales o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis Mobile, o aplicație mobilă integrată, de gestionare a relației dintre Primărie și contribuabili.

Prin aplicația Avansis Mobile, cetățenii din UAT Avrig pot plăti taxele și impozitele locale, amenzile și alte obligații fiscale.

Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon.

Pentru a instala aplicația, se deschide magazinul de aplicații pe dispozitivul pe care se dorește instalarea și se caută termenul Avansis Mobile (foto 1).
Pentru a activa un cont trebuie să urmați câțiva pași simpli (foto 2).

Vom investi în continuare în sisteme digitale, pentru a pune la dispoziția comunității, servicii online ce vor putea fi accesate prin utilizarea calculatorului sau a telefonului.

De asemenea, vom face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora, dar și pentru un management mai eficient, mai transparent, economie de timp, resurse umane și financiare.

Mai multe informații găsiți și pe www.primaria-digitala.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri