18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

PSD a avut dreptate! PNL și USR au confirmat tot ce am spus noi! (CP)

Știri din Județ

Declarație politică a deputatului Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, de la tribuna Parlamentului:

Da, am avut dreptate! Am spus, în repetate rânduri, că Vlad Voiculescu, ministrul USR al Sănătății, este incompetent, iar incompetența sa a ucis oameni nevinovați. Și aici nu vorbim doar de oameni care nu au fost tratați corespunzător de Covid, ci și de oameni cu boli cronice, care nu au mai putut fi tratați pentru că spitalele au fost transformate în spitale Covid.


Am avut dreptate când am spus că ministrul Sănătății și echipa lui de useriști nu s-au asigurat că sunt luate măsuri de protecție în secțiile ATI și au murit oameni arși de vii.
PNL, prin premierul Cîțu și președintele României, au dat dreptate PSD-ului și l-au demis pe ministrul userist al Sănătății, Vlad Voiculescu.


Am avut dreptate când am spus că PNL, prin oamenii puși în funcții-cheie, manipulează datele cu bolnavii și morții de Covid în funcție de interese. Acum, după ce s-au certat, actorii coaliției de guvernare au început să se pârască între ei. După ce a fost demis, Vlad Voiculescu a ieșit în conferință de presă și a confirmat, cu subiect și predicat, ceea ce am spus noi.

Am avut dreptate și când am spus că PNL și USR au profitat de această pandemie, au închis oamenii în casă în perioada stării de urgență și în starea de alertă și au furat din banii publici, în stil mafiot, fie prin achiziția la suprapreț a măștilor, fie prin cumpărarea de tehnologie pentru fabricarea măștilor, care nu a funcționat deloc și n-a produs nicio mască până acum.


Au furat atunci când au investit sute de milioane de euro în spitalele modulare pentru bolnavii Covid, care zac părăsite și în prezent, în timp ce bolnavii cronici sunt aruncați afară, în plină noapte, pentru a face loc bolnavilor de Covid.


PSD a avut dreptate și când a spus că izoletele sunt cumpărate la suprapreț și nu-și au utilitatea, iar acum nici măcar nu mai sunt folosite la transportul bolnavilor de Covid.
Am avut dreptate când am spus că au fost cheltuite sute de milioane pentru plexiglas-urile din școli, care au fost eliminate la scurt timp după ce au fost montate, dovedindu-și inutilitatea.
Toate aceste furturi au fost constatate de Curtea de Conturi și sunt anchetate de instituțiile abilitate.


Deși, prin declarațiile din ultimele zile, PNL și USR au dat dreptate PSD-ului, avem o satisfacție amară pentru că, din cauza acestor incompetenți, mulți oameni au plătit cu viața.


Guvernarea PNL-USR este bazată pe un sistem profund corupt, patronat de găști de interese.
De aceea, acest guvern toxic pentru România trebuie înlăturat cât mai repede.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc