17.2 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Alți trei sibieni s-au ales cu dosare penale după ce au condus băuți

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 20 aprilie, în jurul orei 21:00, în localitatea Agârbiciu, un sibian în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe DC 6 și a acroșat un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după recoltarea probelor biologice s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 aprilie, în jurul orei 01:00, în localitatea Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Regele Ferdinand de către un medieșean în vârstă de 42 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea nivelului de alcool în sânge, iar polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 aprilie, în jurul orei 06:30, pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un sucevean în vârstă de 33 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a conducătorulului auto a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit ulterior la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri