Adrian Echert, consilier județean USR PLUS, despre concursul de manager de la Spitalul Județean Sibiu (CP)

Adrian Echert, consilier județean USR PLUS, într-un comunicat de presă transmis către mass media, a scris despre concursul de manager de la Spitalul Județean Sibiu:

Una dintre cele mai importante instituții ale Județului Sibiu, Spitalul Județean, își caută manager nou.

Ca membru al consiliului de administrație dar în primul rând ca și sibian îmi doresc ca această funcție să fie ocupată de un profesionist responsabil care să pună pe primul plan interesul și binele pacientului, dar și să susțină noile investiții și poate în primul rând să fie un liant între echipele medicale si administrație.

Cu toții am înțeles în ultimul an că în spitale nu merg compromisurile de niciun fel și trebuie să fim mereu pregătiți pentru ce e mai rău.
Am promis că mă voi implica în organizarea transparentă a concursului pentru acest post și vreau să subliniez că voi face tot ce este posibil ca în aceasta funcție să fie ales un adevărat profesionist.

Alianța USRPLUS a promis și face toate demersurile pentru a depolitiza aceste funcții și pentru a le scăpa din zona “sarcinilor“ de partid.
Suntem implicați în procesul de concurs și vom fi atenți la toate derapajele ce pot apărea.
Fac astfel un apel ca cei care se pot implica în managerierea Spitalului Județean să participe cu încredere întrucât de această dată va câștiga profesionalismul și nu culoarea politică.

Mai jos am atașat linkul cu toate detaliile pentru concurs:
https://scjus.ro/anunturi-2/

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *