Ministrul Raluca Turcan: “Vaccinați-vă! Este șansa de a ne întoarce la o viață normală!”

Raluca Turcan, Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale a transmis către ziarul Sibiu Independent un îndemn PRO-vaccinare împotriva COVID-19.

“Vaccinarea este șansa de a ne întoarce la o viață normală! Deocamdată, singura șansă și, în cazul nostru, al românilor, o șansă la îndemână. Se fac eforturi organizatorice consistente pentru ca toți cei dispuși să… “pună umărul” (ca să citez titlul campaniei Consiliului Județean Sibiu) să o poată face.
Personal, am ales să mă vaccinez. Cred cu tărie că acest gest, multiplicat de mii, sute de mii și milioane de ori poate îndepărta comunitatea noastră de pericolul acestui virus și ne poate aduce, în sfarsit și la propriu, mai aproape unii de ceilalți.
Gândul la cei care au pierdut oameni dragi , la cei care au suferit pe paturile de spital și la cei pentru care restricțiile au fost o povară reală mă face să sper la o mobilizare masivă, într-un gest de responsabilitate generală.
Vaccinați-vă!” a transmis Raluca Turcan către Ziarul Sibiu Independent

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *