spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Viceprim-ministrul Dan Barna: Fiecare dintre noi trebuie să pună umărul la succesul campaniei de vaccinare (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Dan Barna, vicepremierul României a transmis către Sibiu independent următorul mesaj PRO vaccinare :

Mesajul meu pentru sibieni și pentru fiecare cetățean este să se vaccineze și să-i convingă pe cei din jur să o facă. Eu m-am vaccinat și cred că fiecare dintre noi poate pune umărul la succesul campaniei de vaccinare, e singura soluție pentru a ne bucura de normalitate și de momente petrecute alături de cei dragi în siguranță.



Știu că unii dintre voi v-ați vaccinat sau urmează să o faceți și vă mulțumesc. E însă nevoie de mai mult decât atât. Vă rog pe fiecare dintre voi să îi convingeți pe cei din jur să o facă. Doar dacă ajungem să avem o pondere mare din populație vaccinată putem ridica restricțiile și începe drumul de întoarcere la normalitate.

Fac și un apel către toți primarii din județul Sibiu, și din toată țară, indiferent de culoarea lor politică: vreți binele comunităților voastre, faceți ce faceți și în campanii, mergeți la fiecare om și vorbiți cu el. La nivelul administrațiilor locale, consilii județene și primării, e acum responsabilitatea cea mai mare. Liderii locali își cunosc cel mai bine comunitățile și trebuie să își asume datoria de a comunica și de a convinge oamenii să caute cel mai apropiat centru de vaccinare.

Împreună vom reuși mai repede.” a declarat Dan Barna

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…