Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu: „Vaccinarea trebuie privită ca o șansă, o speranță reală de stopare a COVID-19”

Mircea Dorin Crețu,
Prefectul județului Sibiu, cu ocazia Săptămânii Europene a Vaccinării, transmite următorul mesaj Pro vaccinare:

Publicitate

„În semn de responsabilitate față de încercările grele prin care am trecut și încă trecem, am ales să mă vaccinez împotriva COVID-19, deoarece sunt convins că așa cum a fost oprită răspândirea altor boli transmisibile, și răspândirea COVID-19 se poate diminua și într-o bună zi să rămână istorie. Sunt unul dintre oamenii care au trecut prin boală, și deși nu am avut o formă gravă, totuși simptomele avute nu au putut fi ignorate și nici uitate. Consider că vaccinarea trebuie privită ca o șansă, o speranță reală de stopare a COVID-19. Dacă acum un an eram în carantină totală, anul acesta măsurile restrictive s-au mai relaxat, iar acest lucru se datorează efectelor pozitive ale vaccinării.

Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu

Aș putea spune că vaccinarea este un act de solidaritate fată de toți cei care au depus și depun eforturi pentru a asigura sănătate publică, de la medici, specialiști și până la oameni de rând. Acest virus s-a dovedit a fi necruțător cu mulți semeni, haideți să fim și noi necruțători cu el și să ne vaccinăm! Haideți să fim cu toții solidari și să facem asta prin vaccinare!”

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *