11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie: mesaj cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

Știri din Județ

Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie a transmis un mesaj cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști :

Fie ca Lumina Învierii sã se aștearnã peste voi toți, bucurându-vã și încãlzindu-vã sufletele

Ne aflãm, pentru a doua oarã, înaintea Sãrbãtorilor de Paști, în plinã pandemie, ceea ce ne modificã, într-o oarecare mãsurã modul în care ne pregãtim pentru aceastã mare Sãrbãtoare. Cum întotdeauna speranțele ne ajutã sã ne apropiem mai ușor de lucrurile pe care ni le dorim, iatã cã în acest an vom putea sã ne bucurãm de Învierea Domnului împreunã, la Slujbã, bineînțeles respectând regulile de distanțare fizicã și pe cele privind purtarea mãștii.

Chiar dacã poate nu ne vom putea întâlni în numãr atât de mare cum o fãceam înainte de pandemie, ne îndreptãm încetul cu încetul cãtre normalitate, nãdãjduind cã nu peste multã vreme vom putea trãi fãrã teama pe care a sãdit-o în noi aceastã boalã. Dacã ar fi sã privim și partea plinã a paharului, cu siguranțã am gãsi și unele motive de mulțumire: pentru mulți dintre noi aceastã perioadã grea a fost un test, o lecție în urma cãreia am învãțat sã ne restabilim prioritãțile, sã ne bucurãm mai mult unii de ceilalți, sã fim mai buni, mai îngãduitori, mai receptivi la problemele celor din jur. Întotdeauna poți identifica în momente grele și un dram de bine, poți trage învãțãturi care îți vor fi de folos mai târziu.

Dacã în alți ani, în goana aprovizionãrii și a organizãrii întâlnirilor festive ne îndepãrtam fãrã sã vrem de esența Sãrbãtorii Învierii Domnului, acum avem posibilitatea sã reflectãm mai mult la ceea ce înseamnã cu adevãrat acest moment. Doresc sã vã transmit tuturor, atât în numele meu, cât și cel al colegilor din aparatul administrativ local în primul rând multã sãnãtate și puterea de a trece cu bine prin aceastã perioadã de încercare.

Fie ca Lumina Învierii sã se aștearnã peste voi toți, bucurându-vã și încãlzindu-vã sufletele. Mângâiați- i pe cei de lângã voi cu o vorbã bunã, cu încurajãri, pentru cã cel mai de preț dar sunt oamenii dragi din jurul nostru. Sã aveți parte cu toții de liniște, seninãtate și chiar dacã restricțiile vor limita întâlnirile fizice sã vã bucurați de toți cei ce vã fac viața mai frumoasã, sã rãmâneți uniți cu ei, prin gânduri și suflet. Sãrbãtori fericite!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL