Două minore au dispărut de acasă. Una din Dumbrăveni, cealaltă din Merghindeal

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Poliţiştii sibieni caută o minoră  în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 4 mai, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 mai, fiica sa, JANKO RALUCA MARIA,  în vârstă de 13 ani, din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni. 

Semnalmente:  înălțime 160 cm, greutate aproximativ 45 de kg, păr lung șaten, ochi căprui. 

În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare roșu, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălțăminte tip sport de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

JANKO RALUCA MARIA

Poliţiştii sibieni mai caută încă o minoră  în vârstă de 17 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 3 mai, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 mai, fiica sa, BIDI ROXANA,  în vârstă de 17 ani, din localitatea Merghindeal, județul Sibiu, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni. 

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 65 de kg, păr lung brunet, ochi căprui închis. 

În momentul plecării, minora purta o bluză tip sport de culoare gri, pantaloni tip jeans de culoare gri, încălțăminte tip sport de culoare gri.

Nu se cunosc eventuale semne particulare. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

BIDI ROXANA
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri