spot_img
22.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

Bogdan Trif: Copiii au nevoie de ajutorul nostru! (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, în urma vizitei efectuate la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități din Turnu Roșu, a transmis următorul comunicat de presă:

Publicitate

Săptămâna trecută am jucat o partidă de Remy cu copiii de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități din Turnu Roșu. A fost un joc bun, în care competitorii mei au câștigat. Sunt copii inteligenți, atenți și implicați în tot ceea ce fac.

Le-am promis că îmi voi lua revanșa și i-am provocat, pentru următoarea vizită, la o partidă de fotbal în curtea Centrului, dar și la una virtuală, de FIFA. Mingile și playstation-ul vor fi cadou din partea noastră.

foto Trif centru p
foto Trif centru
Foto Trif centru
foto Trif centrup  e

Am fost la ei pentru a le duce niște cadouri dulci, de Paști, și jocuri potrivite vârstei lor (Monopoly, Remy, Șah și cărți de joc). Bucuria de a avea musafiri și dorința de a-i îmbrățișa pe cei care le trec pragul sunt impresionante. Acești copii au nevoie de dragoste și de toată atenția noastră.

La rândul meu, am primit daruri din partea copiilor: un ghiveci cu flori și un aranjament de Paști, făcut de ei.

Am fost, din nou, și la Mediaș, la Centrul de zi “Sf. Casian” pentru terapia copiilor diagnosticați cu autism, împreună cu Mihai Macaveiu – președintele PSD Mediaș și consilierul județean Dana Morăraș. Și lor le-am dăruit pungi cu dulciuri și fructe, dar am făcut și o donație în bani, pentru a ajuta Centrul să facă față cheltuielilor curente.

Fac public contul Centrului, în care puteți dona și dumneavoastră, contribuind la terapia acestor copii mai puțin norocoși ca noi:

RO80BTRLRONCRT0445700801, deschis la Banca Transilvania din Mediaș, de către Asociația Sfântul Casian.

În numele lor și al părinților care fac sacrificii enorme pentru a-și ajuta copiii, vă mulțumesc!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri