FOTO: Evenimentul caritabil LEO Easter Egg Hunt 2021 a adus zâmbete pe fețele a 150 de copii

Publicitate

Joi, 29 aprilie, în parcul Sub Arini a avut loc acțiunea “Easter Egg Hunt” organizată de clubul de voluntariat Leo Brukenthal Sibiu. 150 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani au avut ocazia să își dezvolte simțurile de orientare și de atenție timp de câteva ore, participând atât la căutarea de ouă, cât și la 10 ateliere creative organizate de membrii clubului.

Pentru respectarea distanțării sociale pe traseu, cei mici au fost repartizați în 3 zone, întâmpinând jocuri interactive pline de surprize pe parcursul lor cum ar fi: Mini baschet, tras la țintă cu arcul, alergare cu sacul, mini bowling, dezgropare de comori și multe altele. De asemenea, au avut loc ateliere de creație cu tematică ‘Easter’, unde participanții au avut ocazia să decoreze ouă de Paște și să fie pictați pe față.

Pe lângă zâmbetele aduse pe fețele copiilor, voluntarii au avut un scop nobil: toate profiturile obținute din donații vor fi dăruite asociației Animal Life.

Leo Brukenthal a mai organizat zeci de evenimente caritabile de-a lungul anilor, dar acesta a fost unul inedit; am reușit să strângem 150 de participanți care s-au întors cu 150 de zâmbete pe față. Acțiunea a fost una foarte complexă, restricțiile actuale obligându-ne să organizăm zonele de start și de activități în grup în așa fel încât să minimalizăm contactul cât de mult posibil. Doresc să mulțumesc atât voluntarilor pentru participarea activă în organizare, cât și clubului parent Lions Brukenthal pentru sprijinul oferit. Nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor acțiunii, fără de care nu am fi putut dona o sumă așa considerabilă asociației Animal Life.” a declarat vicepreședintele clubului de voluntariat, Ștefănuță Ina.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *