5.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Biroul europarlamentarului Nicu Ștefănuță, vandalizat

Știri din Județ

Biroul europarlamentarului Nicu Ștefănuță a fost vandalizat la începutul lunii aprilie, geamurile biroului fiind murdărite cu vopsea neagră. Făptașii au fost identificați ulterior și amendați.

Acțiunea de vanzalizare a venit imediat după ce UE a fost declarată LGBTIQ Freedom Zone. Spațiul de la Sibiu s-a dorit a fi un loc prietenos, un spațiu al libertății și al dialogului. Conform europarlamentarul Nicu Ștefănuță, geamurile vor fi curățate de oricâte ori e nevoie. De oricâte ori e nevoie ca opinia publică să înțeleagă ce înseamnă toleranța și dragostea față de cei de lângă noi, indiferent de orientarea sexuală.

Nicu Ștefănuță a postat pe Facebook, în cursul zilei de ieri, un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei.

„Și dacă într-o zi ai afla că cel de lângă tine este ca cei pe care îi consideri „diferiți”? 17 mai, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei. Ziua în care ne amintim că nu ar trebui să existe frică, ură sau discriminare în Europa și în lume.” a postat pe Facebook europarlamentarul Nicu Ștefănuță

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș