Biroul europarlamentarului Nicu Ștefănuță, vandalizat

Biroul europarlamentarului Nicu Ștefănuță a fost vandalizat la începutul lunii aprilie, geamurile biroului fiind murdărite cu vopsea neagră. Făptașii au fost identificați ulterior și amendați.

Publicitate

Acțiunea de vanzalizare a venit imediat după ce UE a fost declarată LGBTIQ Freedom Zone. Spațiul de la Sibiu s-a dorit a fi un loc prietenos, un spațiu al libertății și al dialogului. Conform europarlamentarul Nicu Ștefănuță, geamurile vor fi curățate de oricâte ori e nevoie. De oricâte ori e nevoie ca opinia publică să înțeleagă ce înseamnă toleranța și dragostea față de cei de lângă noi, indiferent de orientarea sexuală.

Publicitate

Nicu Ștefănuță a postat pe Facebook, în cursul zilei de ieri, un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei.

Publicitate

„Și dacă într-o zi ai afla că cel de lângă tine este ca cei pe care îi consideri „diferiți”? 17 mai, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei. Ziua în care ne amintim că nu ar trebui să existe frică, ură sau discriminare în Europa și în lume.” a postat pe Facebook europarlamentarul Nicu Ștefănuță

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *