spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img
Array

FOTO: Cei mai gospodari oameni din UAT-ul Avrig au fost premiați

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Avrig, împreună cu Benzinăria Octano au organizat un concurs inediat, acela de a stimula locuitorii din UAT-ul Avrig, respectiv Avrig, Bradu, Glâmboaca, Mârșa și Săcădate, să-și renoveze și înfrumusețeze fațadele și balcoanele locuințelor.

În cursul zilei de ieri, cei mai gospodari șase avrigeni au fost premiați cu bonuri valorice pentru achiziționarea de combustibil. Primarul Adrian David i-a felicitat pe câștigători și a folosit această ocazie pentru a le reaminti avrigenilor că domeniul public este responsabilitatea tuturor.

„Felicitări câștigătorilor! Ne-a bucurat interesul mare față de această competiție, care și-a atins scopul, și anume încurajarea locuitorilor Avrigului și ai localităților aparținătoare, să își înfrumusețeze balcoanele și fațadele imobilelor în care locuiesc. Dacă fiecare dintre noi va contribui la întreținerea și înfrumusețarea domeniului public, Avrigul va fi mult mai curat și mai frumos. Mulțumim Benzinăriei Octano, care ne susține în acest demers și care s-a implicat activ în comunitatea locală, încă de la deschiderea stației din Avrig.” a declarat primarul orașului Avrig, Adrian David

n
n
n
n
n

În total, s-au acordat șase premii, câte trei pe secțiune, în valoare de 1000 de lei. Premiile au constat în bonuri de combustibil, oferite de sponsorul concursului:

• două premii I – bonuri de combustibil în valoare de 250 de lei

• două premii II, bonuri de combustibil de 150 de lei

• două premii III, bonuri de combustibil de 100 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri