19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Întâlnirea finală a studenţilor români şi portughezi, participanţi la proiectul „Cultural Awareness in times of COVID”

Știri din Județ

Luni, 17 mai, a avut loc întâlnirea finală a studenţilor români şi portughezi participanţi la proiectul „Cultural Awareness in times of COVID”, realizat de Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu în colaborare cu Academia Militară din Lisabona, Portugalia. Timp de aproximativ două luni, studenți din anul I și anul III de la programul de studii universitare de licență „Ingineria și managementul sistemelor de comunicații militare”, sub îndrumarea lect.univ.dr. Alina Negoescu, au avut mai multe întâlniri online, pe platforma Moodle, cu studenți de la Academia Militară din Lisabona, coordonați de prof.dr. Sofia Menezes.



Acest proiect a oferit studenţilor posibilitatea de a iniţia contacte internaţionale și de a cunoaște realitatea dintr-o altă academie militară. S-a urmărit înțelegerea diferitelor obiceiuri culturale și utilizarea limbii engleze ca instrument principal pentru comunicarea în timp real, aplicând cunoștințele dobândite în clasă.

Întâlnirea finală a constat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri formulate de cadeții din cele două academii, fiind prezentate rezultatele colaborării și lecțiile învățate în timpul procesului.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri