23.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Adrian Echert, consilier judeţean USR: Delimitarea de trecut a fost aproape, dar nu s-a întâmplat astăzi

Știri din Județ

Adrian Echert, consilier județean USR, în urma participării sale la ședința ordinară a Consiliului Județean Sibiu, transmite următorul comunicat de presă:

Punctul de pe ordinea de zi care merită menționat este punctul 14 care prevedea componența comisiilor de selecție a membrilor din consiliile de administrație ale Aeroportului Sibiu și a Societății de Drumuri și Poduri Sibiu. Aici am intervenit pentru că în componența ambelor comisii de selecție era domnul Eugen Iordanescu, colaborator dovedit al Securității. Am cerut retragerea punctului de pe ordinea de zi și schimbarea componenței comisiilor.
Argumentele intervenției au fost de natură morală, mai concret prezenta domnului Eugen Iordănescu este o palmă pentru ultimii 30 de ani de democrație și o lipsă de respect pentru cei care au avut de suferit din cauza acțiunilor Securității;

Pentru că punctul nu a fost retras de pe ordinea de zi, grupul consilierilor USR PLUS a votat împotrivă și pare că și alte grupuri de consilieri nu au fost pentru această numire.

Rezultatul final la vot a fost de 18 voturi pentru, 2 abțineri și 13 împotrivă. Delimitarea de trecut a fost aproape, dar nu s-a întâmplat astăzi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri