spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Doi sibieni au rămas pietoni după ce au consumat alcool iar apoi s-au urcat la volan

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 26 mai, în jurul orei 23:30, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.  Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani,  din Săliște, a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt conducător aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiști la data de 26 mai în jurul orei 07:40, pe str. Livezii din orașul Săliște. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra autoutilitarei pe care a conducea și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri