Doi sibieni au rămas pietoni după ce au consumat alcool iar apoi s-au urcat la volan

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 26 mai, în jurul orei 23:30, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.  Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani,  din Săliște, a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt conducător aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiști la data de 26 mai în jurul orei 07:40, pe str. Livezii din orașul Săliște. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra autoutilitarei pe care a conducea și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri