PSD: “PNL Sibiu promovează turnătorii Securității comuniste” (CP)

Știri din Județ


Partidul PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

La 146 de ani de la nașterea liberalismului în România, PNL Sibiu, prin doamna Cîmpean, președintele Consiliului Județean, a mai pus o pată neagră pe istoria acestui partid.
În ultima ședință a Consiliului Județean, în mod public și exclusiv cu votul consilierilor PNL, “urmașii Brătienilor” au decis ca un colaborator și turnător dovedit al Securității comuniste, Eugen Iordănescu, să reprezinte județul în selecția de administratori la Aeroport și SC Drumuri și Poduri SA, societăți ale Consiliului Județean Sibiu.
Securitatea a fost organul de represiune al Partidului Comunist îndreptat în special împotriva dizidenților politici și în speță și împotriva fruntașilor PNL, care au făcut ani de temniță grea. Acum, doamna Cîmpean, împreună cu echipa sa de la Consiliul Județean, sub oblăduirea doamnei Turcan, au numit în două funcții importante un om din vechiul sistem de poliție politică al regimului comunist.


Și în mandatul trecut, același Eugen Iordănescu a fost numit de PNL în consilii de administrație, dar a fost și mâna dreaptă a doamnei Cîmpean în coordonarea dezastruoasă a Programului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană.
PSD a votat împotriva acestui om și acum, și în mandatul anterior, atrăgând atenția, prin intermediul liderului consilierilor județeni de atunci, Cătălin Stanciu, asupra problemelor de moralitate ale lui Eugen Iordănescu.


Este bine ca acei sibieni care au acordat votul PNL Sibiu să știe că au votat, în mod indirect, tentaculele Securității comuniste. Aceasta este caracatița PNL Sibiu! Actualul PNL poartă, total imoral, numele formațiunii politice fondate de Brătianu și Kogălniceanu. Rădăcinile acestui partid au putrezit în închisorile comuniste, iar torționarii lor sunt membri de vază ai liberalilor de azi, cu vechi apucături de turnători ai Securității.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri