6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Weekend cu ghinion pentru cinci șoferi sibieni. Patru au consumat alcool, celălalt nu avea permis

Știri din Județ

În perioada 28 – 30 mai, mai mulți șoferi au fost depistați conducând sub influența alcoolului. Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 28 mai, în jurul orei 19:30, pe strada Doamna Stanca din localitatea Șelimbăr, polițiștii au depistat un sibian în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 mai, în jurul orei 02:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Șurii Mari de către un localnic în vârstă de 23 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 30 mai, în jurul orei 13:20, pe raza orașului Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105G de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 mai, în jurul orei 00:40, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Luptei de către un localnic în vârstă de 20 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei patru conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

Pe numele fiecărui conducător auto s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri au depistat la data de 29 mai, în jurul orei 00,30, în orașul Cisnădie, un autoturism condus pe strada Șipotului de către un localnic în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele celui aflat la volan întocmindu-se un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri