Inconștiență în traficul rutier sibian. Încă două dosare penale pentru “permise invizibile”

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 3 iunie, în jurul orei 16:30, pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 66 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală conform articolului 335 alinatul 2 din Codul Penal.

La data de 3 iunie, în jurul orei 21:30, în satul Răvășel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către o localnică în vârstă de 30 de ani.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri