5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Inconștiență în traficul rutier sibian. Încă două dosare penale pentru “permise invizibile”

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 3 iunie, în jurul orei 16:30, pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 66 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală conform articolului 335 alinatul 2 din Codul Penal.

La data de 3 iunie, în jurul orei 21:30, în satul Răvășel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către o localnică în vârstă de 30 de ani.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri