spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Trafic blocat pe Hula Bradului după ce două mașini au intrat în coliziune

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Traficul rutier s-a reluat, se circulă pe ambele sensuri.

Traficul rutier este blocat total pe DN1, km 292, Hula Bradului, în zona Fântânița Haiducului după ce două mașini au intrat în coliziune frontală.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și prim-ajutor. Din primele informații se pare că în urma impactului, cel puțin trei persoane au fost rănite.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri se pare că o conducătoare auto, în vârstă de 51 de ani, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare spre Sibiu, într-o curbă ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 37 de ani din Porumbacu de Jos.

În urma impactului, trei femei au fost rănite: o femeie în vârstă de aproximativ 37 de ani, a suferit un traumatism toracic și de membru inferior; o altă pasageră, în vârstă de aproximativ 52 de ani, este policontuzionată iar a treia victimă, tot o femeie, de aproximativ 50 de ani, a prezentat un traumatism toracic, posibilă fractură de antebraț și fractură de piramidă nazală.

Toate cele 3 victime au fost transportate de urgență la spital.

„ISU Sibiu intervine pe DN 1, pe raza localității Bradu (zona Hula Bradului) cu două echipaje SMURD și două echipaje de pompieri, precum și un echipaj SAJ în sprijin, ca urmare a producerii unui accident rutier. 3 persoane conștiente, care s-au autoevacuat, au primit asistență medicală la fața locului. O femeie, în vârstă de aproximativ 37 de ani, cu traumatism toracic și la un membru inferior și o femeie, în vârstă de aproximativ 52 de ani, policontuzionată, vor fi transportate la UPU Sibiu de câtre echipajele SMURD. O altă pacientă este asistată medical de către echipajul SAJ. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs pe DN 1 langa Fantanita Haiducului.
Au rezultat trei victime ,femeie.
Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale la fața locului unei femei de 50. Are a prezentat traumatism toracic,posibila fractura antebrat fractura de piramida nazală
A fost transportată la UPU” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…