spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

AGNITA: Donație de 50 000 de lei pentru dezvoltarea serviciului de transport public local

Știri din Județ

Publicitate

Firma HARTING RO AUTOMOTIVE a oferit Primăriei Orașului Agnita o donație în valoare de 50 000 de lei pentru dezvoltarea serviciului de transport public local, potrivit unui anunț făcut de primarul orașului Agnita, Schiau Gull Alin Ciprian, pe pagina sa de Facebook.

„Mă onorează generozitatea firmei HARTING RO AUTOMOTIVE, căreia îi mulțumesc în numele comunității noastre pentru donația făcută astăzi, în valoare de 50.000 lei, în scopul dezvoltării serviciului de transport public local.

Le mulțumesc de asemenea și pentru sprijinul financiar din decembrie 2020 când firma HARTING RO AUTOMOTIVE a dotat Spitalul Orășenesc Agnita cu doua centrale termice noi și a donat banii necesari pentru reparațiile acoperișului sălii de sport a orașului.

Veștile bune nu se opresc aici. În urma discuțiilor cu reprezentanții firmei, aceștia au confirmat continuarea investițiilor în orașul nostru și implicit crearea de noi locuri de muncă.

Mulțumesc firmei HARTING si conducerii pentru implicare, ajutorul dumneavoastră este binevenit și foarte apreciat!” – a declarat primarul Schiau Gull Alin Ciprian

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…