Vine Cîțu la Sibiu

Știri din Județ

Primul ministru al României, domnul Florin Cîțu se va afla SÂMBĂTĂ, 12 iunie, la Sibiu și va participa împreună cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, președintele PNL Sibiu doamna Raluca Turcan și cu președinta Consiliului Județean Sibiu, prim-vicepreședintele PNL Sibiu, doamna Daniela Cîmpean la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Sibiu. Aceasta va avea drept teme principale de dialog măsurile de susținere post-pandemie a companiilor, de încurajare a investițiilor precum și de consolidare a parteneriatului stat/mediul de afaceri.
La finalul evenimentului, la ora 15:30, la Consiliul Județean Sibiu, vor avea loc declarații de presă.

Primul ministru al României va face, de asemenea, sâmbătă incepând cu ora 16:00 o scurtă vizită la Spitalul Județean Sibiu.

Pe agenda vizitei la Sibiu a primului ministru al României se mai află întâlniri cu reprezentanții Clubului Economic German din Sibiu, cu echipa de conducere a Teatrului Național “Radu Stanca” și cu reprezentanții cultelor religioase pe tema încurajării vaccinării. Aceasta din urmă va avea loc la Biblioteca ASTRA-corpul vechi.

Sursa foto: Libertatea.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri