Vine Cîțu la Sibiu

Primul ministru al României, domnul Florin Cîțu se va afla SÂMBĂTĂ, 12 iunie, la Sibiu și va participa împreună cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, președintele PNL Sibiu doamna Raluca Turcan și cu președinta Consiliului Județean Sibiu, prim-vicepreședintele PNL Sibiu, doamna Daniela Cîmpean la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Sibiu. Aceasta va avea drept teme principale de dialog măsurile de susținere post-pandemie a companiilor, de încurajare a investițiilor precum și de consolidare a parteneriatului stat/mediul de afaceri.
La finalul evenimentului, la ora 15:30, la Consiliul Județean Sibiu, vor avea loc declarații de presă.

Primul ministru al României va face, de asemenea, sâmbătă incepând cu ora 16:00 o scurtă vizită la Spitalul Județean Sibiu.

Pe agenda vizitei la Sibiu a primului ministru al României se mai află întâlniri cu reprezentanții Clubului Economic German din Sibiu, cu echipa de conducere a Teatrului Național “Radu Stanca” și cu reprezentanții cultelor religioase pe tema încurajării vaccinării. Aceasta din urmă va avea loc la Biblioteca ASTRA-corpul vechi.

Sursa foto: Libertatea.ro

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *