14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Trei bărbați din județul Teleorman au dat țepe la Sibiu. Au fost arestați!

Știri din Județ

La data de 10 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut trei bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, respectiv complicitate la înșelăciune.

În fapt, doi bărbați, în vârstă de 21 de ani, respectiv 31 de ani, domiciliați în județul Teleorman, respectiv în municipiul București, sunt bănuiți că, folosindu-se de o platformă on-line de vânzare – cumpărare, ar fi postat anunțuri prin care pretindeau că reprezintă o firmă de materiale de construcții și ar fi preluat comenzi pentru care era solicitată plata în avans, încasând astfel ilicit diverse sume de bani.

La începutul lunii martie 2020, o sibiancă a achitat în contul primit de la pretinșii reprezentanți ai firmei de construcții suma de 10.225 de lei, sumă restituită de unitatea bancară. Ulterior, însă, în urma discuției purtate telefonic cu unul dintre așa – zișii reprezentanți ai firmei, a achitat din nou suma în cauză într-un alt cont, fiind invocate anumite probleme tehnice în legătură cu primul cont bancar indicat, fără ca femeia să primească produsele comandate.

Astfel, în urma activităților investigativ – operative desfășurate de către polițiștii sibieni, presupușii autori ai faptei au fost identificați, conturându-se suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi fost sprijiniți de un complice, în vârstă de 39 de ani, din municipiul București, care ar fi avut rolul de a determina terțe persoane să deschidă conturi bancare în numele celor trei.

Față de cele trei persoane s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri