11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Sibiu Sounds Festival a ajuns la a IV-a ediție. Vor urca pe scenă peste 60 de artiști sibieni

Știri din Județ

SIBIU SOUNDS FESTIVAL a ajuns la a IV-a ediție, care se va desfășura între 16 și 18 iulie 2021. În primele două zile ale festivalului vor avea loc concerte live în Piața Habermann și vor urca pe scenă peste 60 de artiști sibieni, individuali sau grupați în trupe, care au piese muzicale originale.

ALPHAQ, ANTRACT, BASILVIO, CHILD CONTROL, CROCODILE PARADOX, DINAMIC, E-AN-NA, ESU, EVERGREED, FLORIN THOMITS, JSN., ONENIGHTSTAND, REVOLVER, RIFF, SERGIU & THE FAM, STATUAR, THISOBEY, VLAD PĂRĂU, WILDCHILD vor aduce pe scenă sunetele orașului nostru în cadrul Sibiu Sounds Festival. Prezentarea concertelor va fi realizată de BORCO.

Și în acest an au răspuns apelului nostru atât trupe vechi, cât și trupe noi, pe care abia așteptăm să le cunoaștem din punct de vedere muzical. Vom avea un eveniment de excepție, o adevărată călătorie în ritmuri de rock, metal, hip hop, pop și folk. Un nou CD de colecție ce cuprinde 17 piese originale ale trupelor participante se va găsi la punctele de distribuție din incinta locației. Am pregătit și evenimente conexe care vor demonstra că avem în oraș artiști de excepție, pe care merită să-i susținem cu fiecare ocazie. Sperăm ca sibienii să răspundă și acum în număr mare invitației noastre!”, declară organizatorii Sibiu Sounds Festival.

Intrarea la concerte este gratuită. S-au luat toate măsurile de distanțare fizică și igienizare pentru ca spectatorii să fie în siguranță, ascultând muzica orașului. Se vor anunța din timp condițiile de participare, datorită limitării numărului de persoane participante, conform legii, la data evenimentului.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală S.ART și Asociația Culturală PLAY, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu.

Informații suplimentare găsiți pe site ul www.sibiusounds.ro și pe pagina de Facebook Sibiu Soun

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri