FOTOGRAFIE VIRALĂ: Turistă surprinsă în “papuci de casă”, pe un traseu montan de lângă Bâlea Lac

O turistă a fost surprinsă ieri, în timp ce urca pe un drum montan de lângă Bâlea Lac, în papuci de casă. Postarea a fost rapid preluată de Salvamont România.

Salvamontiștii trag periodic semnale de alarmă cu privire la minimul de echipament pe care turiștii trebuie să-l folosească atunci când fac drumeții montane, asta tot pentru siguranța lor. În zona Bâlea Lac au fost înregistrate în ultimele 3 luni peste 10 cazuri în care turiștii, din cauza echipamentului insuficient unor astfel de trasee montane, au suferit traumatisme ușoare sau grave.

Conform paginii de Facebook “Bucegi Mountain Guide”, turista se îndrepta spre vârful Vânătarea lui Buteanu.

În fotografie se poate observa terenul accidentat pe care femeia pășește, existând pericolul ca aceasta să alunece și să se rănească.

“Mai în siguranță în drumeție decât însoțit de… papuci, greu de crezut că poți fi ! – ca să cităm din textul folosit de unii care spun că oferă siguranță maximă celor pe care ii plimbă pe munte .” au postat cei de la Salvamont România

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *