17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Amenzi usturătoare pentru patru tineri, după ce au vandalizat spațiile verzi din Avrig

Știri din Județ

Polițiștii locali au finalizat cercetările privind identificarea și sancționarea persoanelor care au vandalizat spațiile verzi de pe Strada Gheorghe Lazăr din Avrig.

Cei patru tineri au fost filmați în două zile diferite, joi, 15 iulie și sâmbătă, 17 iulie, în timp ce rupeau pomii de pe marginea drumului și florile plantate în ghivece. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, aceștia au fost găsiți în scurt timp.

Unul dintre ei, C.C., este major și are 20 de ani. Împreună cu el, au mai acționat T. D., un minor de 17 ani și P. S., de 16 ani, toți trei având domiciliul pe Strada Lacului, din Baraj. Florile au fost smulse din ghivece de A. M., o fată de 15 ani din Porumbacu de Jos, care se afla în compania unuia dintre tineri.

fb img
fb img
fb img

Puși în fața dovezilor, cei patru și-au recunoscut fapta și le-au spus polițiștilor că au distrus pomii și florile din teribilism. În cauză, au fost întocmite procese verbale de contravenție. Pentru distrugerea unui bun aflat pe domeniul public, amenda contravențională este de 2000 de lei, respectiv 1000 lei în cazul minorilor.

Ca măsură compensatorie s-a dispus achitarea contravalorii pomilor distruși și înlocuirea lor. Părinții minorilor au fost de asemenea amendați pentru nesupravegherea acestora.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri