3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

RyanAir anunță încă două rute de la Sibiu: Liverpool și Milano Malpensa

Știri din Județ

RyanAir își extinde operațiunile de la Aeroportul Internațional Sibiu și anunţă lansarea a încă două noi rute care vor conecta direct Sibiul cu Milano Malpensa, Italia începând cu 31 octombrie și Liverpool, Marea Britanie începând cu 1 noiembrie 2021. Noile rute vor fi operate cu câte 2 (două) frecvențe săptămânale fiecare. Biletele către aceste noi destinații au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.


În prezent, RyanAir operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri. De asemena, reamintim faptul că din sezonul de iarnă compania aeriană va opera zboruri directe și spre Billund, Danemarca.


Angajamentul asumat de întreaga echipă a aeroportului sibian față de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunități de călătorie. Accesul la cât mai multe piețe, (re)stabilirea conectivității regionale și a călătoriilor internaționale este și va fi esențială pentru redresarea economică a regiunii pe măsură ce vom ieși din efectele pandemiei ”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.


Faptul că operatorii aerieni îndrăznesc să investească după aceste momente dificile este o dovadă clară a poziției și potențialului de trafic al aeroportului din Sibiu. De-a lungul pandemiei, am continuat să planificăm în avans cu partenerii noștri operatori aerieni noi oportunități de călătorie, rămânând încrezători că pasagerii se vor întoarce la călătoriile internaționale.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș