Cătălin Stanciu (PSD): ” După momentul Brukenthal din politica națională, a urmat și momentul Caragiale în Consiliul Local Sibiu” (CP)

Publicitate

Cătălin Stanciu, consilier local PSD a postat astăzi pe Facebook despre situația amânării unui proiect de către consilierii locali ai PNL și USR-PLUS și lipsa profesionalismului lor.

Redăm mai jos postarea:

Luni, în comisiile de specialitate, consilierii locali ai PNL și USR-PLUS au solicitat amânarea dezbaterii Proiectului de hotărâre pentru aprobarea organigramei, statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Sibiu, pentru astăzi, înainte de ședință, pentru a cere lămuriri suplimentare asupra proiectului.

Astăzi, în comisia de specialitate, aceiași consilieri ai PNL și USR-PLUS păreau a se fi lămurit despre ce este vorba, și au dat aviz favorabil proiectului.

O oră mai târziu, în plenul ședinței, au intrat din nou în ceață și s-au abținut de la vot, pe motiv că nu au înțeles exact ce presupune acest proiect.

Din nefericire pentru români, aceasta este coaliția PNL-USR-PLUS care încearcă să guverneze România și județul Sibiu….dar evident nu se pricep deloc.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *