Înscrieri la atelierele de modelare și imprimare 3D, de la Muzeul ASTRA

Publicitate

Echipa Discipulus technology organizează 6 ateliere educative cu și despre modelarea și imprimarea 3D în Complexul Național Muzeul Astra începând cu 16 august 2021, în cadrul proiectului „Introducere în modelarea și imprimarea 3D” implementat prin Fondul Științescu Sibiu.

Astfel, invităm copii cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani să participe, să descopere lumea imprimantelor 3D, să modeleze și să printeze o machetă a unei construcții din muzeu și să dezvolte diferite abilități alături de noi.


Numărul total de participanți pentru cele 6 ateliere educative este 96, cu posibilitatea de a participa și ulterior proiectului în sesiunile viitoare organizate. Atenție, locurile sunt atribuite în ordinea înscrierii. Așadar, pentru înscriere puteți accesa linkul de mai jos:

https://forms.gle/yoWJkiGkoQmTDRat5

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *