spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Turist la un pas să fie rănit de un urs pe Transfăgărășan. Martorii au strigat: „Ești prost, cumetre!”

Știri din Județ

Un turist ce se afla zilele trecute pe Transfăgărășan și-a pus inutil viața în pericol. La vederea unui urs pe marginea drumului, bărbatul a coborât din mașină și s-a apropiat la mai puțin de doi metri de animalul sălbatic.

În timp ce realiza o serie de fotografii, ursul a reacționat și s-a năpustit asupra bărbatului. Din fericire, cel mai probabil animalul doar a vrut să fie lăsat în pace, turistul scăpând doar cu o sperietură zdravănă. În imaginile video se poate observa cum, imediat după ce ursul „atacă”, bărbatul cade pe spate, putând fi o victimă sigură.

Martorii la eveniment i-au sugerat bărbatului să se îndepărteze și că alegerea sa este una greșită iar imediat după ce acesta a căzut pe spate și a fugit din calea ursului, oamenii au stricat: „Ești prost, cumetre!”

Autoritățile sibiene avertizează populația ca în cazul întâlnirii cu un urs, sub nici o formă să nu ne apropiem sau să îl hrănim. Acum o săptămână, mai multe persoane au fost chiar și amendate pentru că au dat de mâncare urșilor de pe Transfăgărășan.

Sursă video: Gazeta Brașovului

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș