spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Șoferi depistați pe drumurile județului Sibiu cu peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

La data de 19 august, în jurul orei 01:00, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Autoturismul, la volanul căruia se afla un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost oprit pentru control în trafic pe str. Prelungirea Mihai Viteazu din Șelimbăr. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar valoarea indicată a fost de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat pe DN7C, în Cârțișoara, de către polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos. Conducătorul auto, un bărbat din Făgăraș, în vârstă de 31 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest iar valoarea indicată a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 august, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control în trafic, în localitatea Șura Mică, un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de bărbat în vârstă de 39 de ani, localnic, care nu deținea permis de conducere. Totodată, cu privire la mașină s-a stabilit că nu este înmatriculată și are aplicat număr fals de înmatriculare.
Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui auto neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, fiind luată și măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu. Acesta a fost prezentat ieri, 18 august, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare