Șoferi prinși ”pe picior greșit” la Gura Râului și Cisnădie. Unul fără permis, celălalt băut

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

La data de 27 august, în jurul orei 15:30, în localitatea Gura Râului, în timp ce se afla la volanul unui autoturism tractat pe strada Pârâul Muntelui, un localnic în vârstă de 18 ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu poarta unui imobi. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Publicitate

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Publicitate

La data de 29 august, în jurul orei 03:30, în orașul Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Unirii de către un localnic în vârstă de 49 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o initate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *