spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Mesaje de condoleanțe pentru Adrian Răspopa din partea piloților sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Pilotul Adrian Răspopa, în vârstă de numai 41 de ani și-a pierdut viața după un accident grav, petrecut la Raliul Iașului.

Echipa „Raliul Sibiului” și-a exprimat profundul regret față de trecerea în neființă a pilotului, participant de altfel și la Raliul Sibiului în anii precedenți.

Rămas bun, prieten drag! Să ne zâmbești de sus, să ne susții mai departe și îti promitem să ne gândim la tine la fiecare start pe care îl vom lua în curse! Știm sigur că ne vei fi îngerul păzitor iar noi vom merge cu aceeași pasiune pe care ai reușit sa o arăti și transmiți tuturor celor care iubesc motorsportul!

Fotografia aceasta, de la Raliul Sibiului 2021, o vom înrăma iar privirea ta optimistă ne va rămâne întipărită în suflete!



Condoleanțe familiei lui Adrian Răspopa – Rally Driver! Sibiu Racing Team este cu sufletul alături de voi!

Răspopa se afla pe locul 2 la general după Proba Specială 1 la Raliului Iașului. Pilotul forma echipa alături de Cosmin Diacu la volanul unei Skoda Fabia R5. Însă lucrurile nu au mers atât de bine la PS 2 Hadâmbu, unde Adrian Răspopa a avut o ieșire violentă în decor.



Cei doi au fost transportați cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență Iași. Starea lui Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, însă Adrian Răspopa nu a supraviețuit. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni severe la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral și nu a mai putut fi salvat, scrie gsp.ro

CINE A FOST ADRIAN RĂSPOPA?

Adrian Răspopa a fost un tip cu greutate în Campionatul Național de Raliuri, palmaresul la Grupa A și stilul de pilotaj spectaculos aducându-i faimă. După cum îi spune și porecla “Rostogol”, punerea unei mașini de curse pe plafon nu îi mai dă emoții – > CITEȘTE MAI MULT

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului